Raschetare parchet masiv

Prin raschetare parchet masiv se intelege procesul tehnologic de slefuire al unei pardoseli din lemn in vederea aplicarii unui nou finisaj. Cauzele care duc la o raschetare parchet masiv sunt multiple si pot fi cauzate de uzura excesiva a finisajul, de o intretinere necorespunzatoare , de actiunea mecanica provocata mobilierul neprotejat , etc.

raschetare parchet fag
raschetare parchet fag

Acest proces tehnologic de raschetare parchet masiv este unul destul de complicat si se recomanda a fi executat de catre parchetari profesionisti cu experienta indelungata in manuirea utilajelor de slefuit. Utilajele folosite de noi pentru raschetare parchet masiv sunt de ultima generatie si sunt dotate cu saci de aspiratie pentru prevenirea emisiilor de praf in atmosfera. Pentru a obtine un finisaj deosebit trebuie efectuati urmatorii pasi:
-degrosarea parchetului de straturile vechi de lac/ulei/ceara;
-slefuirea cu o granulatie medie
-chituirea suprafetei
-slefuirea chitului
-lustruirea suprafetei
-aplicarea finisajului (bait,ulei,lac )

reconditionare parchet
reconditionare parchet

Finisajul ce va fi aplicat se va alege de catre beneficiar impreuna cu parchetarul in functie trafic ( locuinta , spatiu comercial). Noi folosim si recomandam cu incredere produsele ecologice !!! Intretinerea finisajului folosit se va face exclusiv cu substante de curatare compatibile cu lacul/uleiul folosit. Recomandam folosirea produselor de curatare din aceeasi gama cu finisajul (acelasi producator).

Prin procesul de raschetare parchet masiv se realizeaza curatarea, igenizarea si redarea aspectului nou al parchetului dumneavoastra. Acest proces tehnologic se recomanda a fi executat prima oara dupa 5-6 ani de la montarea parchetului.

Pentru mai multe detalii referitoare la raschetare parchet masiv si pentru stabilirea unei intalniri in vederea unei colaborari va rugam sa accesati pagina noastra de contact.

 

One thought on “Raschetare parchet masiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>