Parchet triplu stratificat

Parchetul triplu stratificat este realizat 100 % din lemn , este potrivit oricarui tip de buget si reprezinta combinatia perfecta intre estetic si practic.

 

parchet triplu stratificat
parchet triplu stratificat

Ca si constructie, parchetul triplu stratificat este realizat din doua straturi inferioare din lemn rasinos si un strat superior (uzura)  dintr-o specie de lemn nobil (stejar, iroko, nuc, doussie, etc), de aproximativ 3 mm grosime (in functie de producator).  Stratul de uzura este finisat cu lac  sau cu ulei UV.

Parchet triplu stratificat

 

Stratul de uzură poate fi slefuit de 2-3 ori (în funcție de uzură).si. retratat corespunzator cu ulei sau lac . Prin urmare, parchetul triplu stratificat oferă avantajele unui parchet masiv.  prin posibilitatea reconditionarii acestuia.

 

Datorita constructiei sale  dilatarea și contractarea lemnului cauzate de schimbarile de umiditate este redusa in comparatie cu lemnul masiv.

 

În cele mai multe cazuri, aceste produse sunt dotate cu sisteme  click patentate pentru  minimizeaza timpul de instalare.
Gamă largă de produse pe care o oferim este conceputa pentru a satisface toate preferintele clientilor nostrii pornind de la un aspect ultra modern si mergand  pana la antic.

parchet trei lamele
parchet trei lamele

parchet doua lamele
parchet doua lamele

parchet o singura lamela
parchet o singura lamela
PARCHET DIN TREI LAMELE
Trei rânduri de lamele pe lăţimea placii de parchet (aspect asemănător cu parchetul tradiţional).
PARCHET DIN DOUĂ LAMELE
Două rânduri de lamele pe lăţimea placii de parchet
PARCHET DINTR-O SINGURĂ LAMELĂ
O singura lamela pe latimea placii de parchet (aspect asemănător cu cel al parchetului masiv).